O nama

      Početna

O nama

 

Feed Tec DOO se od svog osnivanja 2003 g. bavi dizajnom i isporukom tehnoloških linija i opreme iz oblasti industrije hrane za životinje i prehrambene industrije. Aktivni smo u više zemalja regiona – Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Rumuniji u kojima imamo više desetina realizovanih projekata.

Naša tehnološka rešenja, linije i opremu, odlikuju savremeni dizajn, kvalitetna izrada, pouzdanost u radu kao i konkurentna cena. Isključivo se bavimo opremom industrijskog kvaliteta projektovanom za radni režim 24/7. Imamo dugogodišnju saradnju sa velikim brojem proizvođača procesne opreme što nam otvara mogućnost da ponudimo optimalna tehnološka rešenja po pitanju performansi i cene i uskladimo ih sa željama i mogućnostima klijenata.

Iz oblasti hrane za životinje u asortimanu imamo  fabrike stočne hrane i linije za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce – pet food. Iz oblasti prehrambene industrije fokusirani smo na  proizvodnju i pakovanje smeša od praškastih materijala, ekstrudiranje žitarica, mešanje i pakovanje smrznutog voća i povrća i proizvodnju jestivog ulja. Imamo veliko iskustvo u ekstrudiranju hrane za ribe, kućne ljubimce i žitarica i do sada smo realizovali šest velikih projekata koji uključuju dvopužne ekstrudere.

Poseban segment naše delatnosti je oprema za pakovanje čvrstih rinfuznih materijala – praškastih i granularnih u kojem imamo veoma širok asortiman poluautomatskih i automatskih linija za pakovanje.

Našu ponudu upotpunjuju i uređaji za kontrolu procesa – nivo prekidači, nivometri, protokometri i industrijski vibratori. Pored toga što sve ove uređaje koristimo u tehnološkim linijama koje isporučujemo, imamo ih i na raspolaganju za eksterne kupce.

 

Više detalja tehnološkim linijama možete pronaći na našoj izvornoj stranici: https://www.feedtec.rs

 

Feed Tec DOO

 

 

KONTAKT

Feed Tec d.o.o.
Svetogorska 22,
11000 Beograd, Srbija
Tel. +381 11 3240 422
Fax: +381 11 3244 364
Mob: +381 64 641 2239